Sex and the city

Is the shit!!! Igår drog vi ett gäng tjejer till Kalmar och såg Sex and The City filmen, den var riktigt bra! Måste ses!!

Idag är det Söndag och Söndagar är som alltid den seggaste dagen, så idag gäller jobb och bara myyysa hela dagen. hooho.

Yessir, ha en bra dag!

Kan du höra miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiggggg!??

CAN YOU HEAR ME ! Euro 2008...
Hahahah nu kööör vi full faaart, haha vissa får nog upp ett minne av den kommentaren!!!! jävligt nice

Idag har jag jobbat för fulla muggar så chasen rullar in och nu väntar jag  på sötan nattis hoppas att hon dyker opp snart jööö;)

Längtarr satan till visa saker i sommar, sommar 2008.. NU får solen visa sig lite innan vi faktiskt blåser bort i stormen.

Kööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööör bara! LOVE YOU!


Peace love & understanding..

Well well well! Vart ska jag börja, eller jag kör på enkelheten, rakt på sak aså! VILKEN UNDERBAR MIDSOMMAR DAG/KVÄLL/NATT och hela köret jag har haft med min bästa Mikaela :D OOOOH vilken vän, mycket skratt och glad miner, och det underbara folket får man aldfrig nog av :)


   


Lite pics ifrån en annan mysig sommarkväll vid sjön med Micks!
   

KÄRLEK <3<3<3 Kommer sakna dig ofattbart mycket Micks när du åker till Öland =(((((

PEACE!! Ta vara på varandra och lev i den tid som brinner!!!

VACKERT!!!


OKEJ, Om jag säger såhäääär!!

Kom och lek en sommarlek, lev i den tid som brinner!!!

Galna veckor, ska inte klaga för fem öre. Men kan inte fatta det själv att jag har tagit studenten, helt ofattbart!! Nu är det bara att hoppa in i framtiden. Studentendagen var en skitkul dag som var lång men som bara sprang iväg haha.
Plus att festivalen är sluuuut, längtar redan till nästa år ;) haha. Det har vart en toppen frestival med mkt skratt, alkohol, högmusik och mycket skrik, haha. Tror många röster är tappade efter denna helg.

Imorgon blir det full fart till jobbet. Pusss och tack för allt!! OOH vilka underbara vänner jag har!


RSS 2.0