Piikis valpar <3


De är för söta, redan kär i allihop. hihi

 Balinko    Bamse Tingad
 Barsk Tingad   Bessola Tingad
 Bobby  Tingad  Boidheach Tingad

 Bonicc Tingad  Bosco

PIIIIKA <3 miss you 
      

Roadtrip

Finns inga ord för hur kul det var på öland/köpingsvik. sjukt!

- Sveriges största godispåse av killar!!
-Fått mktmktmkt nya vänner
-Sjukt snygga killar. (A)hihi ;)
-Döners kebab. glömmer aldrig <3
-Grannarna niklas & Jean
-Hassel , Anja ;)
-Regn
-Blåa faran
- Jordgubbar, borgholm, god mat
Listan kan bli lång, orkar inte skriva är riktigt seg efter helgen.
Men Säger som Anja , Det som händer på Öland , Stannar på Öland!! hihi 


                               
                                                                                                                                              
 image37   
                                                                                                                                                   Det var den här bruden som gjorde min midsommar <3<3

LIVE YOUR FUCKING LIFEEEE , YOU ONLY GOT ONE SHOT!

Försvinner ett tag nu ifrån Hultsfred, Jag och Anja ska åka te ööööland, sååå nice !
En riktigt inpuls grej, Anja ringer mig klockan 18 idag och säger "ELIN!! Jag har fixat bil , NU DRAR VI ! "
hahah Jag bangar aldrig, så anja kommer och hämtar upp mig runt 22 tiden så drar vi till köpingsvik och ska  campa te söndag , haha ska bli så kul!
Festaaaaa, träffa människor, NJUTA AV LIVET ! älskar det.

TREVLIG MIDSOMMAR :D
                                                             image35


Fest i HULTFFRED

FESTIVAAAAAAAAAAAAL!!!

                                                     
image18


Festivalen var såååå nice, den var för bra ! Bästa festivalen någonsin. Anja & Alan gjorde min festival, men anja mest assså :D ! Du är för bra <3
På Tisdagen drog jag o Sara ner en sväng och kollade läget , Sabbe och Sofie anlände till campingen.
Onsdagen innehöll mkt av de goda. Tog den första munken med Sara, och bara softade runt på campingen. Kvällen innehöll feeest med jossans gäng o emils gäng och ellen karro o nattis , lovan o alla med ju :P hehe massa folk. Det var fett nice !
Senare den kvällen kom Natta så då hängde jag med henne och Christopher , det var kul =) blev en sen kväll där.

På torsdagen kom Anja till mej, OCH vi var sååå laddade för festival så ni fattar inte ! haha. Vi träffade Natta en snabbis på dagen . Senare ringer Alan och säger att han är i Hultan så då drar anja o jag till "Pisseberget" och möter upp  honom och sparre där.
Där satt vi och drack lite gott det var mys. hehe

  
Torsdagen fortsatte med att Anja drog o kollade på Sahara Hotnights och Jag Natta alan o Sparre softade runt ett tag. Senare på kvällen Såg vi Timbaktu. han var grym. Fett skön.
Kvällen innehöll mkt fest, kmr fan inte ihåg allt :P haha. Anja måste skicka mer bilder o uppdatera mej. Det blev iaf en sen natt där igen.

Men får fortsätta på Fredagen så länge. Fredags dagen drog jag o Anja ner till festivalområdet gick runt och kollade på allt folk och alla stånd. Sen mötte vi upp Alan, Sparre & Natta. Vi gick och satte hos utanför sahara entren, för natta skulle ha Grekisk grillspätt och den fanns bara där ute, men egentligen inte . hehe Anja,Alan o sparre käka Claudias Kebab tallrik vilket var sjuuuukt jävla gott.
Vi satt där och softade, Sen dyker det upp några sköna lirare med tattos grejjer och tatuerar oss :D haha schysst , jag fick min gratis ,med anja fick 2 st för 6 kronor . snygga ;)
    
Efter att vi softat där och fått tattos o grejjer så drog vi till campingen och softade med alans polare ett tag , fett sköna . Jag Och Anja gick och softade på området, vi träffade lite sköna killar, vi tog b.la varsin jätte god sommardrink inne på Backstage, Anja tog en Jordgubbsdrink, och jag tog en Fläder-Gin drick, mmmm så gott vare ! Vi hade oxå sjukt trevligt. Haha . SOL FEST KÄRLEK är vad allt handlar om , och jag kände allt <3

Efter att vi druckit upp våra drinkar drog vi runt lite på i området och blev bland annat fotade av "Rockfoto" Haha kul kul. Efter det träffade vi The Voice Simone och Kim. Anja och Jag önskade "Justin Timberlake med Sexy back" vi var så sugna på den.
 

Efter en Fullspäckad dag på hultsfred, drog Vi hem till mej där Grillfesten väntade! Det var sååå gott! Grillad, kyckling,kött,korv,kassler,svamp och nåt annat, kommer inte ihåg va det hette. Till maten drack vi kall smirnoff o cube'. mmm gott !
Efter att ha duschat o fräschat upp oss så drog vi ner till campingen igen och förfestade vid sab o sofies tält , med alla sköna människor! Vi drack oss sköna till Ozzy och festade hela natten lång.
Mellan ozzy o 50 cent, så drog jag o Anja in till Backstage, där  träffade vi Dan O Billy, dem haffade oss och vi följde med dem till Press o Media campingen, de var med i "Bandet" hehe. Fett sköna lirare. Anja o Ola var på en "skogspromenad" !
Sen var det 50 cent och han var hur bra som heeeeeeeeeeeeeeeeeelst !!! Snygg var han oxå.
Sen slagga jag hos Alan. vi sov väl i max 3 timmar.
Min frulle innehöll en munk och flash. fett gott.
  

Lördagen, den sista regninga dagen. Men regn skadar väl inte ;) hehe. det var lika kul ändå . Haha lördagen var oxå en nice dag. Vi gjorde så mkt alla dagar så jag knappt kmr ihåg,men vi kollade b.la på ison o fille, bandet o clipse . haha har fan glömt nämna alla band vi såg. Men skitsammma.
Kvällen sluta med att det spöregna, medan anja va och mös med Ola så var jag med Alan och hans gäng i från sthlm , skönt gäng :D hehe! kvällen sluta med att det spöööregna, jag och anja kom hem ca.05 och var dyngsura av allt vatten. haha sjukt!
image31

En sammanfattning av FESTIVALEN JU ;)

Hoppas eran festival var nice. Pussss Elin

sommar, våt & het

De senaste dagarna har det hänt en hel del ,skolavslutning, sommarlov, fest , sol, bad,  radio, sommar kvällar, Gyllende tider, vänner, smirnoff, bruna kroppar, första doppet, jordgubbar, musik, bikini, festival snart juuu :D

Oh det kan inte bli bättre ! Livet leker verkligen.

I torsdags var det skolavslutning! Kändes helt natruligt, när man var liten kunde man knappt sova på natten för att man längtade efter sommalovet. Men man växer ju ifrån det ;)
På torsdags kvällen jobbade vi det sista passet på festivalen, det var riktigt skön. Så nu är det bara att sikta in sig på festivalen :D hur nice som helst, Det har redan kommit masssor av festivalare såg jag igår när jag var ute och en kvällspromenad.
På torsdagen efter avslutningen så åkte jag sara o frida till sjön med gyllende tider, kladdkaka och grädde, det var så mysigt verkligen ! hihi.
Det kom även fram en kille ifrån radio P3 och intrejuvade oss om festivalen. Solen Festen Kärleken. Haha


Fredagen drog jag sara o frida till sjön och käkade frulle där. Riktigt skönt faktiskt. Vi laddade även upp till en fullspäckad dag/kväll.
Jag åkte in med familjen och kollade på studenten, min kusin Thom tog bland annat. Så det blev att vi firade honom och käkade god mat o grejjer.
Kvällen avslutade vi på harrys , med förfest hos Ellen , vilket var hur trevligt som helst :D

Nu hinner jag inte skriva mer för ska fira min lillebror Filip som fyller 16 år på Tisdag :D GRATTIS!!!

Sommarkysssar Elin

Sunshine :D

Idag är en sooolig och hur underbar dag som helst :D!
Eftersom vi är lediga idag , det är Sveriges National dag och grejjer, så är vi lediga idag, så vi började jobba klockan 09 i morse, och det var solksken mest hela tiden. Efter en soft dag i solen på jobbet bestämnde vi oss för att åka och käka pizza, så jag, sara , frida & anja åker till Milano o drar varsin pizza. Det var vi värda  :D
Proppmätta så drar vi till beachen och lägger oss där på plajan och steker , haha solen gick typ i moln när vi la oss, men det var iaf trevligt att ligga och snacka o smälta maten ;D

Efter nån timme på plajan så drar anja hem och jag o sara o frida drar till parken , vid sjön med en stoooor filt, glaaaaass, musik, och bara mys ju :D
Först lägger vi oss vid ett ställe som kallas , stenbryggan, men där kommer det fram några riktigt äckliga killar/gubbar/karlar  aa same shit, för de var riktigt skit. De var fulla och äcklig, tog massa kort på oss och skulle smaka vår glass, så det stället lämna vi fort som vi bara kunde och drog vidare till andra sidan , vilket var mkt mysare, vi kände även på vattnet och det var riktigt skööönt :D hihi
Jag har även lite kort ifrån idag ! checka this out ;D

          image16  image17

le bara

Nu har jag precis kommit ur duschen och tänkte äta upp mina knäckebröd med makrill på , mmm de sitter riktigt fint efter en soft dag i solen.
Dagen började med sovmorgon till  11 bussen :P Och idag så var det 5 kamp i skolan för alla treor som var lite kul att kolla på.
Sen drog jag och anja hem till henne och sen dirket åkte vi till Nyn, för det var så varmt, solen bara stekte och det var riktigt skönt att ligga på bryggan känna solen steka o svalka fötterna i vattnet och musiken som bara får en på bra hur humör, det kan inte bli bättre. Jag hade ju även ett fint sällskap :D hihi
Sedan drog vi hem till anja, som lagade mat som bestod av pyttepanna o stekta ägg och det var riktigt gott !
Klockan sprang iväg så det var bara att sätta sig i bilen och dra till hultsfred hem till mej där vi käkade färska jordgubbar, och det var riktigt gott kan jag säga ;)
Festival jobbet slapp vi inte  , men det var skönt . Vi byggde upp ett tält idag.

Denna dag har varit rätt lugn men ändå har jag hunnit med en del .
I morgon är vi lediga , ska bli skönt :D

Ha en fin dag  och ta vara på allt!
Puss & hej

RSS 2.0