Opps opps we did it again!

AAAA jäsp, är fett trött efter bussresan hem ifrån sthlm, men som tur va hade jag sofie brevid mig som livade upp stämningen ;)! hih kulkul!

Jag har haft sjukt roliga dagar i sthlm med Natts', va dock tråkigt att åka ifrån dig, menmen ! Vi tog vara på våra dagar och hade galet kul som vi alltid har.
Vi har käkat på fridays som har den godaste maten och även dem godaste drinkarna, hehe världens största typ.
Stan har vi genomsökt med våra plånböcker. Ätit god middag hos viola, Festat järnet på the vibe vilket var såå kul :)!! aaah orkar inte skriva men det var galet kul att få träffa min käreste ;)! hiii^^

            


två olika världar

Tänkte på en sak när jag läste aftonbladet, vilket är standard.
Världens dyraste hem 2007, sträcker sig från en Saudiarabisk prins "fjällstuga" i Aspen till en 64-rummare vid Istanbuls strandpromenad. Kan du fatta hur stort det är.. Och genom det jag läser så är egendomen värd drygt 900 miljoner kronor.
Nu kopiera jag lite här ,men En av 2007 års dyraste egendomar finns också i England. För 138 miljoner dollar, eller 890 miljoner kronor, får man en palatslik 103-rummare i Surrey som kan tävla med Buckingham Palace vad gäller storlek.
Haha shiiiiat! Kan ni fatta , det är galet knas freaky fucked jävla up. En del äger palats som är värda 100 miljoner, när det finns de som knappt har tak över huvudet och går flera kilometer varje morgon för lite skitigt vatten, som sedan går till skolan x antal kilometer för de vill så gärna gå i skolan och få en utbildning och på det kanske de sedan jobbar som barnarbetare för att få ihop lite pengar till sin familj. Jag tycker att det är sjukt orättvist..

Använder de ens alla rummen i deras jävla palats eller ? De måste ju minst ha 25 toaletter???  Varför egentligen? Fast jag vet nog svaret själv, de har så mycket , eller rättare sagt så jävla mkt enormt mkt mkt mkt pengar så de vet inte vad de ska göra med allt, så de köper  ett jävla palats med 64 rum som de sedan bara kan använda max 8 av iaf.. Varför inte då, bygga en skola te de barn som går flera kilometer varje dag, eller fixa nåtsystem så de får rent vatten iaf..
Det är de värda tycker jag. Men det är inte mina cash så jag kan inte göra nåt åt det. hehe

take care

STICK!

I'm bringing sexy back!




image110

the time is nooooooooooow

Haha blir så pepp pepp pepp, av en del musik asså. E-types låt eurofighter ligger högst på den listan nu . hehe Blir galen, fuckar urrr. haha ...

Älskar låtar som ger en ett sånt pepp så man tänker, eller tänker inte alls och tvekar inte utan bara köööööööör. haha omvänt allt blev då ;)! wiiiho!!

förövrigt så ska jag iväg o träna vid åtta men innan ska jag gå en långis med min lilla älskling Piika så att hon blir glad..
Och snart så har vi höstlov, vilket är efterlängtat.. Får se va som händer då..

GogoBounce..Cya shortyyyy

FRIHET . LIVSNJUTARE!




Va lite sugen på bilder!!

Friheten bara lyser.




image97 image99image98 image33

image15image100

återigen fredag

Sitter här med min kaffe kopp, vilket känns som standard nu.. Har gått o blivit kaffe beroende. Men kaffe är gott. Farsan drack kaffe ;)! hehe var bara tvungen..
Fredag är alltid lika fint, det är alltid skönt med helg slippa skolan några dagar lixom.

Får se va som händer ikväll :)! Imorgon blir det fest, är riktigt partysugen var ett tag sen nu, Napa var senaste så nu äre dags o röja lite igen ;D

Ha en fin kväll o ta hand om dig <3

Vila i frid !!!

 Ni alla vet, alla har hört ingen kan ha missat det . Jag tycker att detta är sjukt iaf och jag läste detta på en sida och tycker fler ska ta del av det. Även denna låt som jag hittade om Riccardo Campogiani.


http://hedral.diinoweb.com/files/Nabl1/juice-sex_liv_pa_en_kvall_rip.mp3



Lås In Dom På Livstid!

Låt inte Sveriges Lama Rättssystem Hindra Mördare att hamna i Fängelse!

Riccardo Campogiani har aldrig varit en bråkstake. Blev slagen i fredags av ett gäng på flera ökända "bråkstakar" från "vasaboys" som slåss varje helg, det är vad de gör. Riccardo försökte fly, blev ifatthunnen, fälld, sparkad på och mördad.

Mördarna är som sagt välkända bland många ungdomar i staden. Men namnen skall inte nämnas här, ingen polis eller myndighet skall ha en orsak att stänga denna grupp. Det enda vi vill är att göra klart för Sverige att vi inte accepterar landets lama rättssystem som tillåter många kriminella att vandra fria på gatan. Dessa monster till mördare skall behandlas som vuxna, då de inte är särskilt barnsliga då de dricker, går på droger, slåss konternueligt och sparkar på en liggande, medvetslös kille. De skall dömas för mord, vilket de har begått, och få ett straff därefter; fängelse på en lång tid.

Somliga menar att de handlat i nödvärn. Var ligger hotet från killen som aldrig slagits, till killen vilket att slåss är det bästa han gör? Var ligger hotet från en kille som flyr med ett skadat ben, till killen som springer ifatt honom och fäller honom bakifrån? Var ligger hotet från en medvetslös kille som ligger hjälplös på gatan, från killen som står över med sina kompisar och sparkar på hans huvud. Var ligger hotet från en ensam kille som väntar på att sin taxi skall komma och ta honom hem, till ett gäng på flera stycken, med baseballträn?

Dessa killar skall var fullt medvetna om vad de gjorde, då detta är vad de hållt på med ett långt tag. De har varit och är en samhällsfara. Men Sverige måst ta sitt ansvar och låsa in dom. Länge





image96

Om Du lämnade mig nu....

http://shufflesoul.blogspot.com/2007/09/my-girl.html 

Dem orden får mig alltid på fötter igen. Tack Nathalie ! !!!!!!!! Du får mig att bli stark..






                                                                                               love

Baby if you strip

GO GO BOUNCE!!
Okey shorty.., Let's go..
Ahhhhh älskar den remixen,Det  bara sprudlar i kroppen och man höjer te högsta volymen och man bara känner basen ända in till hjärtat. Grymt !.. Det är Timbaland ft. Lil Jon, Pitbull, Fatman Scoop, Dmx, Swizz Beatz, Francisco & Keri Hilson -The Way I Are
Det är en riktigt remix.. och riktigt skön ;)

Förövrigt så har dagen varit mkt trevligt och mkt fint väder.. Anja o Karran kom o plocka upp mig så drog vi ner och kolla in Martin Stenmark o Idol ola.. hehe det var kul :D hihi ..Och kladdkaka på det som pricket över i:et ..
Fotbollen kollade vi oxå på , det var kul o se sab ju :D

Skönt med lördag kväll :)

pusss!

LEENDE SPEGEL

Kom precis in har varit ute o gått en promis med piik o iffz. Riktigt skön väder ute. Men är dock riktigt trött sängen väntar men även Sex and the city boxern.. wiiiho.

Jag läste lite gammla inlägg i min blogg,blev själv riktigt pepp. Som,Du har bara ett liv,en chans, du vet aldrig, du har inte en anning när sista dagen kommer i ditt liv.. Så lev varje dag som att de vore din sista.. Ta vara på allt. Kärleken, vännerna, men VÅGA , våga göra saker som du tvekar på att du ska göra. Tänk inte , tveka inte, kör bara. Du mår så mycket bättre, lovar.. Ångest, skippa det.. Ångra ingenting som du har gjort, för vad kan du göra åt det? Gjort är gjort som man säger.. Lev inte i ditt förflutna utan se framåt och acceptera situationen i ditt liv.  Du kommer känna en lättnad om du tänker mindre.. Varför tänka för mycket och gräva ner sig i små saker när det finns de som har de värre än vad Du har.. Lev i den tid som brinner och va nöjd över dig själv, du är fin som du är, det finns bara en som dig. Var stolt över att vara Du.

Ta ingen skit !!!
//Elin


love is goooooooooooooonE!!!

haha fuckar urrrr när jag hör den låten assså. Den är sjukt skön..

What are we suppose to do   After all that we've been through
When everything that felt so right is wrong
Now that the love is gone...

DUNK DUNK DUNK !!!
Haha , den är för skön..
Goa minnen man har asså ;)!!

Lätt att det ska bli min nästa ringsignal... haha ;)!!

love is gooooone, dunk dunk dunk..

RSS 2.0